آموزش اینستاگرام مارکتینگ از زبان نیل پاتل
اگر با دنیای دیجیتال مارکتینگ آشنا باشید؛ حتما نام نیل پاتل را شنیدهاید؛ پاتل یکی از کارآفرینهای برتر دنیاست که بنیانگذار شرکت تبلیغاتیAdvantage Consulting Services است و در زمینه بازاریابی و سئو فعالیت میکند. مشتریان این شرکت کمپانیهای بزرگی همچون مایکروسافت و آمازون هستند. در این مقاله پاتل در مورد نکات مهم اینستاگرام مارکتینگ آموزش داده است. نکاتی که در بازاریابی اینستاگرام بسیار کاربردی و با اهمیت هستند. بنابراین اگر به دنبال بهبود صفحه خود هستید، پیشنهاد میشود این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
بهترین نکات اینستاگرام مارکتینگ (کاربردی)
آیا دوست دارید که اینستاگرام مارکتینگ را یاد بگیرید؟
قبل از اینکه نکات اینستاگرام مارکتینگ یا بازاریابی اینستاگرام را به شما آموزش دهیم. بیایید مروری بر اینستاگرام داشته باشیم.
- زمانی که ساخته شد بهعنوان پلتفرم یا بستری برای به اشتراکگذاری تصاویر معرفی و رشد کرد.
- ماهانه بیش از ۱٫۱۶ میلیارد کاربر فعال دارد. این کاربرها روزانه حدود ۸ دقیقه از زمان خود را در این بستر میگذارند و تقریباً ۵۰۰ میلیون نفر روزانه از قابلیت استوری اینستاگرام استفاده میکنند.
- تعداد زیادی اینفلوئنسر با تعداد قابلتوجهی فالوور در این پلتفرم هستند؛ بنابراین شما با یک برنامهریزی درست میتوانید به یک برند تأثیرگذار تبدیل شوید.
- شما باید پستهای باکیفیتی تولید کنید که مناسب فالوورهای پیج باشد و بتواند فالوورهای جدید اما مشابه مخاطبین قبلی را نیز به سمتتان بکشاند.
اما ممکن است، تشخیص اینکه کدام پستها در نرخ رشد پیج شما تأثیرگذار هستند برای شما سخت باشد؛ بنابراین ما قصد داریم که به شما بگوییم: چگونه میتوان یک متخصص اینستاگرام مارکتینگ شد؟
نحوه تبلیغ در اینستاگرام
در اینجا ۱۰ نکته خیلی مهم در مورد اینستاگرام مطرح میشود که درواقع کاربردی هستند و شما میتوانید از آنها برای بهبود این پلتفرم محبوب استفاده کنید (واقعاً ارزشش رو داره که این مقاله رو مطالعه کنید).
۱- تغییر پروفایل به یک پروفایل بیزنسی
قبل از اینکه به فکر برنامه بازاریابی اینستاگرام خود باشید؛ ابتدا مطمئن شوید که اکانت شما، یک اکانت بیزینسی در اینستاگرام است. تغییر پروفایل فعلی به یک اکانت بیزنسی کار خیلی سادهای هست. برای انجام این کار به قسمت Settings بروید و بر روی دکمه “Switch to Business Profile” کلیک کنید. حال مزایای واضحی برای پروفایل شما به وجود میآید. برای مثال، فالوورها میتوانند با کلیک کردن بر روی دکمه “Contact” بهصورت مستقیم با شما در تعامل باشند.
پروفایل بیزنسی به شما این امکان را میدهد که بدون نیاز به بسترهای دیگر، کار تبلیغات خود را در اینستاگرام دنبال کنید. همچنین به ابزار آنالیز و تحلیل اینستاگرام که با نام “Insights”شناخته میشود دسترسی داشته باشید (تعداد بازدیدها، ورودی پیج، آمار پستها و…).
حال با یک پروفایل بیزنسی، بسیاری از قفلهای امکانات اینستاگرام برای شما باز شده است. با بهرهمندی از آنها بهراحتی میتوانید معیارهای مورد نظرتان را ردیابی کنید و مخاطبین هدفتان را بیشتر بشناسید.
۲- استفاده از ابزارهای رایگان بازاریابی در اینستاگرام
پروفایل بیزنسی در اینستاگرام و فیسبوک خیلی مشابه هستند و تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. از طریق “insights” شما میتوانید آمارهایی مانند “impressions” ،”engagement” و… را مشاهده کنید که میزان تعامل کاربر با محتوا را اندازهگیری میکند. حتی میتوانید اطلاعات دموگرافی فالوورها شامل سن، جنسیت، لوکیشن و زمانهایی که بیشتر در اینستاگرام فعال هستند را ببینید.
ابزار insights بیشتر از این موارد تعمیم داده نمیشود و بیشتر کاربرد آن مربوط به همین موردهاست؛ اما موضوعی دیگری که حتماً برای شما باارزش خواهد بود، زمانبندی که در مورد عملکرد محتوای پیج است. به این معنا که در این هفته میزان تعامل چقدر بوده است و یا اینکه در این بازه زمانی مشخص بهترین پست ازنظر اینستاگرام کدام بوده است.
تمامی این ابزارها رایگان هستند. به خاطر اینکه شما بتوانید علاقهمندی مخاطبین خود را بهدرستی تشخیص دهید و از این اطلاعات برای تولید محتوا بهره ببرید. هر چه اطلاعات بیشتری در مورد نحوه ارتباط با کاربران داشته باشید، میتوانید محتوای بهتری برای تعامل برنامهریزی کنید.
یکی از محتواهایی که تقریباً همیشه جلب توجه میکند، تیزرهای تبلیغاتی محصولات جدید است.
۳- پستهای تیزر تبلیغات محصول، ترغیبکننده مردم
سؤالی که مطرح میشود این است که آیا میشود با پست کردن تیزر محصولات در اینستاگرام، آنها را به فروش برسانیم؟ جواب، بله است. اینستاگرام یک مکان عالی برای تبلیغ محصولات شماست و اگر شما کارتهای خود را درست بازی کنید؛ از تبلیغات شما کسی خسته نمیشود؛ اما اگر بیشازاندازه تبلیغ کنید. فالوورهای شما ریزش شدیدی خواهد داشت.
پستهای تیزر محصول یک روش ساده برای صحبت کردن در مورد محصول و افزایش هیجان مخاطبین برای خرید است؛ بدون اینکه نشان دهید شما اصرار زیادی برای فروش دارید. در تصویر زیر دو پست از صفحه “Gilt Man” وجود دارد که بهطور مستقیم سعی در فروش محصولات خود ندارد؛ اما با پیشنهاد دادن یک اپلیکیشن رایگان برای خرید و جستجو در محصولات برند، آنها را ترغیب به خرید میکند. این برند ضمن نشان دادن عکس برخی از اقلام موجود برای خرید، تخفیف ۷۰% ارائه میدهد و پستها هر کدام هزاران لایک دریافت کردهاند که این مقدار در دنیای تبلیغات بسیار زیاد است.
این نوع تبلیغات جواب میدهد زیرا مخاطب را تحتفشار قرار نداده و فقط با تخفیف و تصاویر زیبا از محصول،آنها را به سمت دانلود اپلیکیشن و خرید میکشانند. استارباکس با معرفی نوشیدنیهای فصلی بهصورت تصاویر تیزری، مردم را بدون اذیت و اجبار متمایل به خرید میکند. در واقع شما با این نوع تبلیغ مردم را تحریک به خرید کالاهای موردعلاقهشان میکنید و در این حالت کسی وادار به خرید چیزی نشده است. اگر هم از شما خرید نکنند، حداقل برای شما لایک، کامنت و… میگذارند یا برای دوستانشان ارسال میکنند و در نهایت با پیج شما ارتباط برقرار میکنند. بنابراین از نمایش کالاها و خدمات با پست کردن عکس آن نترسید؛ فقط این اقدام را بهدرستی و بهتدریج انجام دهید.
۴- ایجاد تبلیغات اسپانسری (Sponsored ads)
تبلیغ در اینستاگرام با استفاده از اینستاگرام ads به امری عادی تبدیل شده است. این بهترین قسمت اینستاگرام هست که شما میتوانید بهطور دقیق مشخص کنید که چه مقدار پول میخواهید صرف کنید و بودجه تبلیغاتی خود را بهدرستی مصرف کنید. میتوانید یک تبلیغ اسپانسری داشته باشید یا چندین تبلیغ بهصورت کمپینی در صفحات مختلف به نمایش بگذارید. این مورد به برندها اجازه میدهد که مخاطبین خود را باید یک روش جدید مورد هدف قرار دهند. تا قبل از ایده تبلیغات اسپانسری، فقط کاربرانی که اکانت شما را دنبال میکردند، محتوای و آپدیتهای صفحه را میدیدند؛ اما الآن، برندها میتوانند عکسهای خود را در هر کجا که فکر میکنند مخاطب آنها قرار دارد؛ منتشر کنند.
برای تبلیغات اسپانسری از محتوایی استفاده کنید که جذاب و مناسب باشد؛ یعنی همان چیزی که مخاطبان هدف شما را جلب صفحه کند. همچنین شما میتوانید پستهایتان را نیز بهعنوان گزینهای برای تبلیغات اسپانسری قرار دهید تا محتوای تاپ و جذاب پیج در معرض نمایش چشمان بیشتری قرار بگیرد؛ یعنی پستهایی که عملکرد بسیار خوبی داشتهاند بار دیگر باهدف جذب مشتری بهعنوان تبلیغات اسپانسری در نظر گرفته شوند. همچنین میتوانید برای تعامل بیشتر، چندین پست را همزمان برای مخاطبان مختلف به نمایش بگذارید. البته به یاد داشته باشید که انواع مختلفی از محتوا را در معرض نمایش بگذارید، برای مثال: عکس، ویدیو، تبلیغات پویا، استوریها، استوریهای نقاشی و…
در نهایت میتوان گفت، تبلیغات اسپانسری یکی از دیگر روشهای عالی برای ارتباط گرفتن با مخاطبان اینستاگرام است.
۵- استفاده از استوری اینستاگرام
اگر میخواهید یک جریان داستانی ایجاد کنید؛ استوری اینستاگرام میتواند به شما کمک کند. استوری با پستها از لحاظ فرمت متفاوت است و فقط ۲۴ ساعت به مخاطبین نمایش داده میشود. این قابلیت خیلی مشابه استوریهای اسنپچت است.
در حقیقت مزایای اینستاگرام برای برندها بیپایان است. استوری در بهترین جای صفحه قرارگرفته و کاربران اینستاگرام روزانه، این قسمت را حداقل یکبار چک میکنند؛ بنابراین، برندها میتوانند از استوری برای بیان پشتصحنههای پستهایشان استفاده کنند که ممکن هست به کیفیت پستها نباشد. ولی این مدل انتشار محتوا شما را کمتر از پست نگران میکند زیرا دیگر لازم نیست خیلی با برند شما یا ظاهر صفحه مطابقت زیادی داشته باشد. همچنین شما در استوری این امکان را دارید که از انواع مختلف محتوا مانند عکس، فیلم، بومرنگ و… استفاده کنید.
برای ایجاد یک تصویر یا فیلم جذاب شما میتوانید از ابزارهایی مثل Canva و InVideo بهره ببرید. افراد مختلف را تگ کنید و استوریهایی با همکاری دیگران انجام دهید. از فیلترهای صورت و متن نوشتههای جذاب یا استیکرهای مرتبط با محتوای خود استفاده کنید تا یک استوری فان و جذب کننده بسازید. هر عکس یا ویدیویی که در استوری قرار داده میشود بهصورت یک سری پشت سر هم نمایش داده میشود و از طرفی دیگر تمامی پستها با هر فرمتی قابلیت استوری شدن دارند. در مجموع استوری امکانات بسیار زیادی را در اختیار کاربران قرار داده است.
۶- با اینفلوئنسرها برای رسیدن به Reach بیشتر همکاری کنید.
اگر میخواهید به مشتریان بالقوه در اینستاگرام برسید؛ سریعترین راه برای رسیدن به این مقصد استفاده از اینفلوئنسرهاست، کسانی که میتوانند مخاطبان و فالوورهای زیاد برای شما به ارمغان بیاورند. بیشتر مردم محصولات و خدماتی را میخرند که فرد اینفلوئنسر موردنظرشان تبلیغ یا استفاده میکند. چون به آن شخص اعتماد دارند. اگر با اینفلوئنسری همکاری میکنید که در صنعت شما فعالیت میکند. از او بخواهید تا برندتان را به مخاطبانش نمایش دهد.
برای استفاده کردن از اینفلوئنسرها، اولین گام، پیدا کردن چند اینفلوئنسری است که مخاطبانش به کسبوکار شما مرتبط هستند.
اینجا در تصویر زیر یک نمونه از چگونگی استفاده برند “Gravity Blankets” از تأثیرگذاری Jessi Smiles برای تبلیغ محصولاتش است.
این برند پتوهای تقریباً سنگینوزنی را برای خواب بدون استرس و راحت به فروش میرساند و صفحه اینستاگرام آن ۷۹K فالوور دارد؛ اما پیج Jessi بیش از ۴۰۰ هزار فالوور دارد که همگی آنها به پیشنهادهای او اعتماد دارند.
این به آن معناست که برند تنها بهواسطه یک پست ،خودش را در معرض چشمان هزاران نفر قرار داده که مشتریان بالقوه آن محسوب میشوند. اگر میتوانید بهجای برنامههای کوتاهمدت و یا فروش مستقیم برای بازاریابی از کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده کنید؛ قطعا این روش برای برند شما بهتر خواهد بود زیرا سودهای بلندمدتی خواهد داشت.
اگر با هر اینفلوئنسری ارتباط برقرار کنید، یعنی برند خود را به دسته جدیدی معرفی کردهاید و مخاطبین جدید جذب خواهید کرد و اگر کارتهای خود را درست بازی کنید. حتی میتوانید در آینده با یک اینفلوئنسر خیلی بزرگ کارکنید که پست شما را به میلیونها لایک برساند. مثل کوکاکولا که برای عکسبرداری و تبلیغ محصول خود از خواننده معروف سلنا گومز استفاده کرده است.
نکته دیگری که وجود دارد این است که ممکن است مشتری اینفلوئنسر نباشد؛ اما شما میتوانید از عکسهای او با برند خود مجموعهای داشته باشید و بر روی دیگران تأثیر بگذارید.
۷- عکسهای ارسالی توسط کاربران را جمعآوری کنید.
به نظر شما آیا خوب نیست اگر راهی بدون هیچ سختی، به منظور ایجاد محتوای خوب برای صفحه اینستاگرام خود داشته باشید؟
- این راه از طریق عکسهای ارسالشده توسط کاربران وجود دارد.
شما در حال حاضر یکسری مخاطب دارید که در تعامل با صفحه برند هستند. اهمیتی ندارد که صدها نفر هستند یا هزاران نفر، شما میتوانید بمخاطبین خود را با محتوای ایجاد شده توسط خودشان تحت تاثیر قرار دهید. فالوورهای شما، احتمالاً از این محتوای ایجادشده توسط مخاطبین یا همنوع خود لذت خواهند برد زیرا علاوه بر آنکه از نظرشان اعتماد و اعتبار دارد؛ غیرقابل پیشبینی نیز هست.
برند لوازم آرایشی مک، از تعداد بسیاری زیادی، محتوای تولیدشده توسط کاربران در صفحه اینستاگرام خود استفاده میکنند. تصویر زیر را یکی از کاربران در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده است. (توجه داشته باشید که چگونه از هشتگ و تگها در انتشار تصاویر استفاده کنید.)
شاید برای شما عجیب باشد که چگونه ممکن است بدون اصرار در فروش محصول و فشار مخاطبان برای خرید، محصولات را بفروشیم. در واقع این کار ساده است. مخاطبین پیج شما، احتمالاً مثل شما به دنبال افزایش فالوور هستند. روی محتوای ارسالی مخاطبان، نام آنها را تگ کنید و این مورد انگیزهای برای ارسال محتوا از سمت کاربران ایجاد میکند و شما همیشه تعداد زیادی محتوای آماده برای انتشار دارید. این یک اتفاق برد-برد برای برند و مشتریان شما است. برند Go Pro به دلیل همین نوع محتوا، بسیار مشهور است و هر هفته یکی از محتواهای ارسالی را انتخاب و با هشتگ خاص منتشر میکند.
در حقیقت این برند یک مسابقه هفتگی میان مخاطبان خود برگزار میکند.
اگر شما هم مواردی مشابه این را امتحان کنید؛ احتمالاً تعجب خواهید کرد که فالوورها بسیار مشتاقانه در این فرآیند همکاری خواهند کرد.
فراموش نکنید که عکسها را باید هوشمندانه انتخاب کنید. ممکن است کمی دشوار باشد اما سعی کنید هنگام در نظر گرفتن یک برنده باید به موارد زیر دقت کنید:
- آیا تصویر متناسب با دیگر تصاویر برند هست؟ یا متفاوت از آنهاست؟
- شخصی که میخواهید عکس او را در صفحه به اشتراک بگذارید، چه تعداد فالوور دارد؟
- آیا عکس برای مخاطبین حال حاضر پیج شما یا فالوورهایتان مناسب است؟
زمانی که شما بیزنس خود را استارت میزنید، باید از این نکته مطمئن باشید که پستهای شما متناسب با پیام برند شماست. حتی در اینستاگرام.
اگر شخصی که فالوور زیادی دارد و تصویری از برند شما به اشتراک میگذارد، احتمالاً فالوورهای آن شخص علاقهمند به این موضوع میشوند که محتوای صفحه برند شما را نیز بررسی کنند.
ببیند که چطور یک عکس ارسالی با برند “Boosted Boards” همسو و هماهنگ است و از طرفی دیگر بسیار باکیفیت، جذاب و منحصربهفرد به نظر میرسد.
با این اوصاف، سعی کنید از محتواهای متفاوت استفاده کنید، تعامل پیج خود را با کاربران افزایش دهید و آنها با محتوای پیج درگیر کنید.
نکته آخری که میتوان به آن اشاره کرد، این نوع محتوا با استفاده از هشتگهای مناسب نیز باعث تشویق دیگر کاربران اینستاگرام به تعامل و مشارکت با صفحه کمپانی است.
۸- از هشتگهای تعاملی برندتان استفاده کنید.
اگر به دنبال ایجاد تعامل فوری هستید، هشتگهای تعاملی راهی خوب و آسان برای به دست آوردن آن هستند.
کمپانی Red Bull توانست بیش از ۲۹۹٫۶۱۲ پست با هشتگ #ItGivesYouWing از مخاطبان دریافت کند.
همچنین مشتریان میتوانند بر روی پستهایی که برای برند شما تولید کردند در پیج خود، هشتگ برند شما را بنویسند. این اتفاق به مخاطبان اجازه میدهد که در تمامی محتواهای مربوط به برند شما جستجو کنند. از طرف دیگر به شما که صاحب برند هستید نیز این امکان را میدهند که پستهای تولید شده که مرتبط به برندتان است را پیدا کنید و در صورت تمایل مجدداً در صفحه کمپانی پست کنید.
ایجاد هشتگهای اختصاصی که مخاطبین بتوانند در پستهای شما گشتوگذار کنند؛ اساساً یک تبلیغات رایگان است. هر زمانی که شخصی عکسی از برند شما به اشتراک میگذارد و آیدی کمپانی را تگ میکند، کمپانی را در معرض دید فالوورهای خودش قرار داده است. بنابراین اگر شعار یا عبارت تجاری مشهوری دارید با توجه به آن هشتگ برند خود را بسازید. کمپانی کوکاکولا با هشتگ #ShareAcoke در اینستاگرام بسیار موفق عمل کرده است.
اما جدا از این بحث که چه چیزی را پست میکنید. باید به نکته توجه داشته باشید که آن را در زمان مناسب در صفحه اینستاگرام قرار دهید و از پست کردن بیش از اندازه خودداری کنید.
۹- پست گذاشتن در زمان مناسب مهم در اینستاگرام مارکتینگ
بیشازحد پست گذاشتن در اینستاگرام راهی مطمئن برای خاموش کردن فالوورهای موجود در صفحه است. اگر آنها مدام شما را در اطلاعرسانیها میبینند، با احتمال بالایی قصد دارند در سریعترین زمان ممکن شما را آنفالو کنند؛ اما شما دوست دارید که بهصورت ثابت در رسانهها پستی داشته باشند که مرتباً دیده شوید.
یکی از بهترین روشها این است که در روزها و ساعاتی که فالوورهای شما آنلاین هستند؛ پست بگذارید. با توجه به Simply Measured، بدترین روزها برای پست گذاشتن، چهارشنبه و یکشنبه و بهترینها دوشنبه و پنجشنبه هستند (این روزهای تخمین زده شده با توجه به شرایط کشورهای خارجی است و برای ایران ممکن است متفاوت باشد).
طبق تحقیقات CoSchedule، بهترین زمانهای روز برای پست گذاشتن بین ۸ صبح تا ۹ صبح و همچنین ۲ بامداد است. ساعت ۸-۹، زمانی است که مردم برای رفتن به سرکار آماده میشوند یا در حال رفتن به محل کار هستند؛ بنابراین اولین باری که شخص سعی میکند از سوشال خود مطلع شود، دقیقاً همین زمان است. ساعت ۲ بامداد نیز زمانی است که بیشتر افراد در هنگام خوابیدن اینستاگرام خود را چک میکنند بنابراین این ساعت دومین زمان محبوب برای انتشار پست است.
شما میتوانید در قسمت Instagram Insights، ساعتهایی که فالوورهای شما بیشتر فعال هستند را ببینید؛ بنابراین بهتر است که با توجه به رفتار مخاطبان صفحه خودتان برای برنامهریزی پست گذاری تصمیم بگیرید.
پستهای خود برنامهریزی کنید که چه ساعت و چه روزی منتشر شوند. برای این برنامهریزی میتوانید از ابزارهای Hootsuite، CoSchedule یا Sprout Social استفاده کنید. یکی دیگر از مواردی که در این تحقیقات بیانشده، این است که شما باید در روز ۱ الی ۲ پست در صفحه بارگذاری کنید، نه بیشتر و اگر قصد دارید پستهای بیشتری بگذارید از قابلیت پست اسلایدی برای گذاشتن محتوای استفاده کنید. به این صورت دیگر شما مخاطبین را اذیت نخواهید کرد و بهموقع در معرض دید آنها قرار خواهید گرفت.
بعد از اینکه در روند پست گذاری خود تغییراتی ایجاد کردید حال زمان آن رسیده است که از متریکهای مناسب برای بررسی عملکرد بهره ببرید تا بتوانید ضعفهای صفحه و استراتژی را برطرف کنید.
۱۰- از معیارهای درستی برای ارزیابی اینستاگرام استفاده کنید.
بدون ارزیابی صفحه و پستهای خود، نمیتوانید عملکرد اینستاگرام را بهبود ببخشید و یا آن را بهینه کنید. وقتی نتایج قابلاندازهگیری داشته باشید؛ دقیقاً میدانید که چه کارهایی را باید و نباید انجام دهید.
با بررسی کردن نرخ رشد فالوورهای پیج شروع کنید. تعداد کل فالوورهای شما بهعنوان یک معیار بیفایده دیده میشود و همینطور است؛ اما میزان رشد فالوورهای شما اینطور نیست. زمانی که شما بر روی نرخ رشد فالوور فوکوس کنید متوجه خواهید شد که چه نوع پستهایی باید بارگذاری شوند یا تعداد دفعات پست کردن محتوای شما چگونه باشند.
بعد از این مورد، میزان تعامل (engagement) پیج خود را مدنظر قرار دهید. شامل لایک و کامنت. برای این کار شما باید درصد میانگین تعامل کل فالوور و تعامل آنها در هر پست را بررسی کنید که تصویر واضحی از عملکرد پیج داشته باشید. اگر تعداد فالوورهای شما کم است باید نرخ تعامل بالاتر باشد. در تصویر زیر حدود نرخ تعامل بر اساس تعداد فالوور مشخص شده است.
در نهایت شما باید نرخ کلیک URL خود را نیز بررسی کنید. اگر شما آدرس سایت برند خود را در بیوگرافی قرار ندادید، همین حالا آن را اضافه کنید و تعداد افرادی که بر روی آن کلیک میکنند را اندازهگیری کنید.
بر اساس Conversion Xl، میانگین CTR در اینستاگرام ۰٫۹۸% است. هر چقدر تکنیکهای بازاریابی اینستاگرام شما مؤثرتر باشد؛ میزان CTR بالاتر خواهد رفت بنابراین اگر این نرخ در صفحه شما پایین است سعی کنید رویکرد خود را تغییر دهید. ابزار Sprout Social به شما کمک خواهد کرد که چه تعداد افراد بر روی لینک شما کلیک میکنند و این مقدار را با impression و engagements مقایسه میکند.
سؤالات متداول اینستاگرام مارکتینگ چگونه اینستاگرام مارکتینگ خود را بهبود ببخشیم؟ مطمئن شوید که اکانت شما یک اکانت بیزنسی است، مخاطبان خود را بشناسید، اطلاعات پروفایل یا بیوگرافی خود را درست و کامل پر کنید و از ابزارهایی که اینستاگرام بهصورت رایگان در اختیار شما قرار داده استفاده کنید که نرخ تعامل شما بالا برود. چگونه میتوانیم بیزنس کوچک خود را در اینستاگرام عرضه کنیم؟ از اکانت بیزنسی استفاده کنید و بیوگرافی صفحه را به درستی پر کنید. بعد از آن اهداف خود را مشخص کنید؛ آیا میخواهید محصولاتتان را به فروش برسانید یا برند خود را معرفی کنید و یا هر چیز دیگری. سپس از این اهداف مشخص شده بهعنوان راهنمای استراتژی بازاریابی اینستاگرام خود استفاده کنید. چگونه فالوورهای اینستاگرام خود را افزایش دهیم؟ برای کمیت و کیفیت پستهای خود هدفگذاری کنید. مسابقه برگزار کنید، از هشتگهای مربوط به خودتان استفاده کنید، از یک برنامه منظم برای پست گذاری استفاده کنید، پستهای اینستاگرام خود را در بسترهای دیگری مثل ایمیل به اشتراک بگذارید، همه این موارد میتوانند به رشد فالوورهای شما کمک کنند. اینستاگرام مارکتینگ چقدر مؤثر است؟ اینستاگرام با بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال ماهانه، بستر ایده آلی برای بالا بردن تعداد مخاطبان برند و رشد تجارت شماست. |
پیشنهاد میشود مقاله «کسب درآمد از بازاریابی اینستاگرام» را نیز مطالعه کنید.
مرجع مقاله:
این مقاله، محتوایی است که «نیل پاتل» در سایت آموزشی خودش در مورد اینستاگرام مارکتینگ منتشر کرده است و ما آن را برای شما ترجمه کردیم که بتوانید از مطالب مفید آن برای کسبوکار خود استفاده کنید.
برای مطالعه مقالات ترجمهشده بزرگان، به دیگر محتوای وبلاگ نامیرا سر بزنید.
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه